Menu kaart

VOORGERECHTEN

Oesterzwamcarpaccio met knoflookmayonaise & parmezaan
8.50

Spinaziesoep met feta
5.75

Rundercarpaccio met truffelmayonaise
8.75

Gerookte boterviscarpaccio met kruidendressing
9.00

Broodplankje met huisgemaakte kruidenboter
4.00

HOOFDGERECHTEN

Rose gegrilde varkenshaassaté
Geserveerd met frites & salade
14.50

Schnitzel met spek, ui, champignons & kaas
Geserveerd met frites & salade
14.75

Bokburger, op een sesambol met cheddar, bacon,
gebakken eitje, krokante uien & burgersaus
Geserveerd met frites & salade
14.00

Coca Cola kip, kippendijen in pikant-zoete saus
Geserveerd met frites & salade
14.25

Scholfilet in een krokant korstje
Geserveerd met frites & salade
16.50

Amsterdams stoofvlees bereid met Zatte tripel
Geserveerd met frites & salade
14.75

Pannetje varkenshaas in pepersaus
Geserveerd met frites & salade
14.75

Vegetarische quesadilla gevuld met spinazie, brie, tomaat ui & cheddar
Geserveerd met salsa & quacamole
13.50

Maaltijdsalade rundercarpaccio met truffelmayo,
rucola, tomaat & broadbeans
Geserveerd met brood & kruidenboter
13.50

Maaltijdsalade boterviscarpaccio met kruidendressing,
knoflookcroutons & komkommer
Geserveerd met brood & kruidenboter
13.50

NAGERECHTEN

IJs-bokkepoot met chocoladesaus & slagroom
6.50

Warme chocolade-caramel lava-cake met vanille-ijs
6.50

Coupe de la Carla; vanille-ijs, bailey’s, chocoladesaus,
slagroom & choco-caramelstukjes
6.50

Enkhuizer koffie, met Buiswater & slagroom
6.00

Churros met gezouten caramelsaus
6.50

Koffie-roomijs met ‘Tante Jet’ koffielikeur
6.50