Menu kaart

Trots op de Hollandse keuken
Geniet bij Café Bok van culinaire toppers uit de Hollandse keuken. Als je hier een keertje hebt gegeten, realiseer je je dat wij best trots mogen zijn op onze simpele, maar gevarieerde eetcultuur. Smaaksensaties hoeven kennelijk helemaal niet van over de grens te komen. Bij Café Bok loopt het water je al in de mond als je de kaart openslaat, laat staan wanneer het bord daadwerkelijk voor je neus wordt gezet. Tel hier de enthousiaste bediening bij op en wedden dat je hier graag terug wilt komen?

Lunch kaart

Wij serveren lunch tot 16:30

  • Soep van de dag
  • Salade met Geitenkaas met walnoten en honing (vegetarisch)
  • Trio van vis gerookte zalm, Hollandse garnalen, gerookte forel

Geserveerd met brood en boter

Italiaanse bol of Pistolet of Kadet

  • Belegen Goudse Kaas
  • Kroket van oma Bob’s
  • Huisgemaakte Bal gehakt
  • Gerookte Zalm of Forel
  • Huisgemaakte tonijn salade
  • Brie met honing en noten
  • Pistolet uit de Oven
  • Bokburger 180 gram
  • Bokburger Hollands

Tosti’s

  • Ham/kaas
  • ham/brie en ui
  • ham/kaas en tomaat
  • Geitenkaas

Pannenkoeken

  • Naturel
  • Kaas of spek
  • Ananas

Kleine Gerechten

  • Uitsmijter met ham en kaas
  • Uitsmijter spek
  • Twee rundvlees kroketten van Oma Bob’s met frites of brood
  • Bokburger met salade en frites
  • Saté van malse Varkenshaas

met salade,frites of brood

Diner kaart

Trots op de Hollandse keuken
Geniet bij Café Bok van culinaire toppers uit de Hollandse keuken. Als je hier een keertje hebt gegeten, realiseer je je dat wij best trots mogen zijn op onze simpele, maar gevarieerde eetcultuur. Smaaksensaties hoeven kennelijk helemaal niet van over de grens te komen. Bij Café Bok loopt het water je al in de mond als je de kaart openslaat, laat staan wanneer het bord daadwerkelijk voor je neus wordt gezet. Tel hier de enthousiaste bediening bij op en wedden dat je hier graag terug wilt komen?

Voorgerechten

  • Soep van de dag
  • Salade Geitenkaas (vegetarisch)
  • Gamba’s piri piri
  • oma Bob’s Garnalenkroketjes
  • Trio van Vis ,gerookte zalm Hollandse garnalen,gerookte forel

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood en boter

Hoofdgerechten

  • Verse Vis wat de markt aanbiedt
  • Gamba’s in knoflookolie gebakken
  • Gebakken Mosselen
  • Kapucijners met spek en garnituur
  • Schnitzel met Ham,brie en honing
  • Pannetje Varkenshaas
  • Saté van malse Varkenshaas
  • Stoofpot van Rundvlees
  • Spare Ribs (ook Hot)
  • Biefstuk Ossenhaas
  • Biefstuk ossenhaas met gamba’s
  • Bok burger met cheddar kaas, gebakken uien en champignons en ei
  • Bok burger op zijn Hollands ,met Goudse kaas, augurk,Piccalilly,spek
  • Bok burger op zijn Frans met brie, ruccola, tomaat, augurk,rauwe ui en honingmosterd saus

Alle gerechten worden geserveerd met salade en frites

Vegetarisch

  • Wisselend gerecht van de chef

Nagerechten

  • IJs met slagroom

Proeverij

Borrel 1: Taainagel met haring (zeemansborrel)

Deze kruidenjenever dankt zijn naam aan de onverschrokken zeeheld Cornelis Tromp. De borrel is bereid uit granendestillaten en heeft dankzij een de fijne ingrediënten en zeer kruidige smaak.

Borrel 2: Zuidam 3 jaar met nagelkaas

Deze jenever is zoals het Single Barrel botteling, dat wil zeggen dat deze jenever niet is vermengd met andere jenevers of in andere vaten is overgegoten, het eikenhouten vat geeft de bijzonder smaak aan de genever met als kruiden en diverse granen,

Borrel 3: Korrenwijn gerookte Ossenworst

Het heeft een alcoholpercentage van 38 volumeprocenten en wordt gekenmerkt door een veel hoger percentage moutwijn dan bij oude en jonge jenever het geval is. Korenwijn wordt gestookt uit diverse granen (gerst, rogge en maïs). Vaak wordt de korenwijn ook nog een tijd gerijpt op een eikenhouten fust, om een zachtere, meer uitgesproken smaak te krijgen. Door deze kenmerken hoeft een goede korenwijn niet onder te doen voor een malt whisky

Borrel 4: Enkhuizer Bitter met Bitterbal

Kruidenbitter bestaat uit een combinatie van zachte kruiden en heeft een zoete afdronk.