Borrel 1 Taainagel met haring (zeemansborrel)
Deze kruidenjenever dankt zijn naam aan de onverschrokken zeeheld Cornelis Tromp. De borrel is bereid uit granendestillaten en heeft dankzij een de fijne ingrediënten en zeer kruidige smaak.
Borrel 2 Zuidam 3 jaar met nagelkaas
Deze jenever is zoals het Single Barrel botteling, dat wil zeggen dat deze jenever niet is vermengd met andere jenevers of in andere vaten is overgegoten, het eikenhouten vat geeft de bijzonder smaak aan de genever met als kruiden en diverse granen,
Borrel 3 korrenwijn gerookte Ossenworst
Het heeft een alcoholpercentage van 38 volumeprocenten en wordt gekenmerkt door een veel hoger percentage moutwijn dan bij oude en jonge jenever het geval is. Korenwijn wordt gestookt uit diverse granen (gerst, rogge en maïs). Vaak wordt de korenwijn ook nog een tijd gerijpt op een eikenhouten fust, om een zachtere, meer uitgesproken smaak te krijgen. Door deze kenmerken hoeft een goede korenwijn niet onder te doen voor een malt whisky
Borrel 4 Enkhuizer Bitter met Bitterbal
kruidenbitter bestaat uit een combinatie van zachte kruiden en heeft een zoete afdronk.