Proeverij

Borrel 1 Taainagel met haring (zeemansborrel)

Deze kruidenjenever dankt zijn naam aan de onverschrokken zeeheld Cornelis Tromp. De borrel  is bereid uit granendestillaten en heeft dankzij een de fijne ingrediënten en zeer kruidige smaak.

Borrel 2  Zuidam 3 jaar met  nagelkaas

Deze jenever is zoals het Single Barrel botteling, dat wil zeggen dat deze jenever niet is vermengd met andere jenevers of in andere vaten is overgegoten, het eikenhouten vat geeft de bijzonder smaak aan de genever met als kruiden en diverse granen,

Borrel 3 korrenwijn gerookte Ossenworst

Het heeft een alcoholpercentage van 38 volumeprocenten en wordt gekenmerkt door een veel hoger percentage moutwijn dan bij oude en jonge jenever het geval is. Korenwijn wordt gestookt uit diverse granen (gerst, rogge en maïs). Vaak wordt de korenwijn ook nog een tijd gerijpt op een eikenhouten fust, om een zachtere, meer uitgesproken smaak te krijgen. Door deze kenmerken hoeft een goede korenwijn niet onder te doen voor een malt whisky

Borrel 4  Enkhuizer Bitter met Bitterbal

kruidenbitter bestaat uit een combinatie van zachte kruiden en heeft een zoete afdronk.