Waarom Bok Jenever

Enkele jaren terug is de markt overspoeld met speciaal bieren. Iedere plaats heeft wel een eigen biertje, dat is een mooie en positieve ontwikkeling voor de markt. Een leuke trend om als Café in mee te gaan.

Als erkend jenever café zijn wij geruime tijd bezig geweest om deze hype te vertalen naar onze passie. Namelijk jenever!
Na een lange zoektocht zijn wij terecht gekomen bij een jeneverstokerij die met ons deze uitdaging aan wilde gaan. Een hele “vervelende” periode van proeven en het aanpassen naar onze wens is het dan nu uiteindelijk klaar! Net op tijd voor ons 30 jarig jubileum!

Daarom presenteren wij u, met grote trots, onze eigen: Jonge Bok, Oude Bok en Buiswater.

jongebok

Onze Jonge Bok

Een heerlijk zachte, volle jenever, gestookt van de beste kwaliteit graanalcohol, gestookte moutwijn en natuurlijk een jeneverbes. Een heerlijke pure borrel, ook voor naast een glas bier, of natuurlijk lekker in de mix!

ouwebok

Onze oude bok

Een verrukkelijke mix van kruiden en specerijen zijn de tonen in deze heerlijke oude bok. Wijn wordt beter met de jaren, en bokken ook! Een stoere en toegankelijke borrel.

buiswater

Buiswater

Als je Bok zegt, kun je niet om Buis heen. Vandaar deze Buiswater. Een heerlijke hartverwarmende kruidenbitter. Een aangenaam pittige borrel met een licht bitterzoete smaak. Een klein vleugje venkel en piment.

NU, te verkrijgen bij Slijterij de Dijk!